Poštovani kupci,
danas radimo do 12:30h
Božić, Štefanje i Novu Godinu smo neradni.
Sve ostale dane radimo uobičajeno.
Dostupni smo PON-SUB od 08:00-16:00h pozivom na 051 245 264.
Podsjećamo, za vrijeme trajanja posebnih mjera omogućili smo besplatnu dostavu na području Novog Vinodolskog za sve narudžbe.

Curo d.o.o. osim veleprodaje svojim kupcima nudi i uslugu dostave pića direktno na Vaša vrata.

Ovisno o vrsti događanja koju ste organizirali, mi ćemo Vam preporučiti količinu ovisno o Vašem izboru pića te broju uzvanika temeljem našeg dugogodišnjeg iskustva. Da bi ste bili sigurni da će pića biti dovoljno za sve, naša preporučena količina je uvijek u malo većem broju nego li je to optimalno.

Slaviš nešto?

Nemaš vremena?

Nisi siguran koliko čega trebaš?

Nazovi nas, naruči i piće stiže na tvoja vrata.

Ono što ne potrošiš, vrati, te na kraju plati: gotovinom ili karticom!

Dragi posjetitelji, pozdravljam Vas u ime cijelog našeg Curo tima.

Dobrodošli na naš novi blog putem kojeg možete pratiti sve novosti vezane uz naše akcije, novosti u asortimanu te sve ostale informacije.

Budući da se većina informacija u današnje vrijeme izmijenjuje putem interneta tako se i mi trudimo omogućiti Vam što više kanala prodaje te kanala putem kojih možemo izmijenjivati informacije na što jasniji i jednostavniji način.

Upravo blog vidimo kao mogućnost povezivanja Vas i nas. Obavijesti o našem blogu možete pratiti putem naše facebook stranice na www.facebook.com/curodoo/ stoga posjetite našu stranicu i uključite obavijesti kako ne bi propustili niti jednu objavu.

Malo o nama, Tko smo i koji su nam ciljevi?

Curo je idejno pokrenut još 2010. godine na temeljima uglednog ugostiteljskog obrta “Oris” u svrhu unaprijeđenja veleprodaje pića na ovim prostorima.

Veleprodaja pića kojoj se ne morate prilagođavati?

Kako naslov govori, mi se prilagođavamo Vama i Vašim potrebama. Smatramo da je kupac na prvom mjestu te svakodnevno dajemo sve od sebe kako bi svojim kupcima omogućili maksimalno personaliziran pristup. Čovjeka vidimo kao temelj dobrog poslovanja stoga smo u konstantnoj potrazi za kvalitetnim kadrovima.

U nadolazećim mjesecima nastojimo otvoriti i nove kanale prodaje kako bi Vam olakšali proces samog naručivanja.

Bilo da je riječ o načinu plaćanja, asortimanu ili vremenu dostave trudimo se omogućiti Vam maksimal komfor i sigurnost u poslovanju. Samo na taj način vidimo mogućnost napretka u odnosu na već postojeće standarde u industriji.